[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » rzhishchev.ucoz.net/forum » Новини форуму » ПРАВИЛА ФОРУМУ (ПРАВИЛА ФОРУМУ)
ПРАВИЛА ФОРУМУ
adminbogdanДата: Вівторок, 08.09.2009, 17:44 | Сообщение # 1
Генералісимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 4
« 101 »
Бог сайта и форума За любовь народа За уважение За 100 репатации
За активность на форуме
Награды: 1
Статус: Offline
ПРАВИЛА ФОРУМУ

1. Загальні рекомендації.

1.1. Форум відкритий для читання і ознайомлення всім користувачам інтернету. Створювати нові теми і відповідати на існуючі можуть лише зареєстровані користувачі.
1.2. Форум обладнаний пошуковою системою, і перед тим як створювати нову тему, обов'язково скористайтесь пошуком. Можливо те, що ви хотіли запитати, вже обговорювалось на форумі. Так Ви зекономите дорогоцінний час собі та іншим.
1.3. Бажано перевіряти грамотність Вашого повідомлення - помилки ускладнюють розуміння питання чи відповіді і можуть дратувати учасників форуму.
1.4. Відповіді на багато запитань по користуванню форумом є в FAQ.
1.5. Єдиною офіційною мовою форуму є українська. Усі інші мови використовувати забороняється, за винятком використання цитат.

2. На форумі дозволено:

2.1. Створювати нові теми для обговорень.
2.2. Продовжувати обговорення в старих темах, якщо в них не повністю розкрито питання, яке цікавить Вас.
2.3. Підтримка дискусії, обмін досвідом, надання цікавої інформації, корисних посилань.
2.4. Створення автором теми фінального повідомлення з описом рішення виниклої проблеми (у випадку, якщо тема створювалася з метою одержати пораду або допомогу інших учасників).

3. На форумі забороняється:

3.1. Давати які-небудь поради без знань предмету і розміщувати явно помилкову інформацію.
3.2. Створювати теми, які вже обговорювалися.
3.3. Створювати однакові теми в різних форумах, а також однакові повідомлення в різних темах.
3.4. Створювати теми, назви яких не відображають суть проблеми або питання, наприклад, що складаються із слів: Help, SOS, Допоможіть, Терміново і т.п. Від правильно сформульованої назви залежить подальший інтерес до теми.
3.5. Свідомо імітувати елементи дизайну конференції, а так само ніків (псевдонімів), з метою ввести в оману учасників або образити власника оригінального ніка.
3.6. Зловживати цитуванням повідомлень інших учасників (оверквотінг). При цитуванні не слід приводити все повідомлення. Виберіть головне, інше видаляйте.
3.7. Флеймити, тобто вести розмову на вільні теми на форумі, крім відповідного розділу. Флудити, тобто розміщувати
беззмістовні (малозмістовні) або схожі повідомлення в одній і тій же або різних темах конференції. Під беззмістовними
(малозмістовними) розуміються, зокрема, повідомлення, що містять лише або переважно емоції (лайка, схвалення, обурення і так далі).
3.8. Намагатись не оффтопити, тобто посилати повідомлення, не відповідні обговорюваній темі, у тому числі вести особисті розмови у гілках форуму (для цього існують Приватні Повідомлення). Всякий перехід на особистості учасників обговорення, незалежно від того чи містяться в ньому інші порушення Правил, вважається оффтопіком.
3.9. Зловживати тегами форуму (у тому числі смайликами), використовувати їх в назвах тем.
3.10. Розміщення в тілі повідомлення однієї або декількох картинок (в тегах [img]url[/img]), розмірами більшими 640х480 пікселів кожна. У разі перевищення розмірів замінюйте малюнки посиланнями з вказівкою їх об'єму.
3.11. Писати повідомлення суцільними заголовними буквами (суцільним жирним шрифтом, курсивом, підкресленим шрифтом і т.п.). При цьому повідомлення вважається таким, що порушує дане правило, якщо таким текстом набрано більше третини всього повідомлення.
3.12. Порушувати загальноприйняті норми і правила поведінки, у тому числі розміщувати у форумах образи, наклеп, нецензурні вирази в будь-якому, у тому числі в замаскованій формі, пропагувати або заохочувати протизаконні дії.
3.13. Обговорювати нелегальне використання (в тому числі взлом) програмного забезпечення, систем безпеки і т. д. Публіковати паролі, серійні номери і адреси (лінки), по яким можна знайти щось з вищевказаного.
3.14. Розміщувати у форумах, а також розсилати через особисті повідомлення комерційну рекламу і спам.
3.15. Навмисне створення або підтримка провокаційних тем, призначених винятково для обману (введення в оману) учасників конференції і розпалювання фанатських, міжнаціональних і подібних їм суперечностей, організації сварок і лайки.
3.16. Обговорювати дії модераторів, адміністраторів окрім розділу, присвяченого обговоренню самого форуму. Питання модераторам та адміністратору рекомендується
задавати в ПП (Приватних Повідомленнях).

4. Попередження.

4.1. Одержавши три попередження, користувач автоматично позбавляється доступу до конференції (бан).
4.2. За особливо цинічне або регулярне порушення правил, у тому числі при створенні раніше забаненим учасником нового облікового запису на форумі, можливий негайний і безстроковий бан.

Примітки

Повідомлення і теми, що порушують дані Правила, можуть бути видалені, переміщені або виправлені адміністрацією і модераторами конференції без повідомлення їх авторів. Спірні питання розв'язуються закритою нарадою модераторів в індивідуальному порядку.

З повагою,
Адміністрація форуму

 
Форум » rzhishchev.ucoz.net/forum » Новини форуму » ПРАВИЛА ФОРУМУ (ПРАВИЛА ФОРУМУ)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Статистика Форума
Информационный центр: Чат: ТОП Пользователей
Новости:

1

(408)

200
<
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz